logo Blog50.com
Blog 50 est un service gratuit offert par Notre Temps

04/09/2018

Lasertoepassing in communicatie

Bij de ontwikkeling van de ruimtevaart moet het gebruik van het laserpistool niet worden onderschat. In het maanverkenningsproject moet de maan eerst een driedimensionale kaart van de maan verkrijgen. Beveiliging - Quantumcommunicatie zal nooit "lekken". De sleutel tot kwantumversleuteling is nu willekeurig. Zelfs als de dief het onderschept, kan de juiste sleutel niet worden verkregen, zodat de informatie niet kan worden gekraakt. Ten tweede zijn de twee partijen in communicatie. Op dit moment wordt de laser gebruikt en wordt de laser gebruikt voor het bereiken van een zeer nauwkeurige maanlandformatiekaart, die bijdraagt ​​aan de volgende stap. Het jade konijn zal op de maan landen en er is een laserwapen op het platform dat op het oppervlak van de planeet landt.

Met de snelle ontwikkeling van informatie moeten velen het netwerk gebruiken. De "Mozi" -satelliet die vorig jaar in Europa is gelanceerd, is de eerste in Europa en de eerste kwantumsatelliet ter wereld. Wanneer het menselijk lichaam met een dergelijke straal wordt geconfronteerd, is het te laat om te knipperen. Onder normale omstandigheden kan de huid langer stralen dan de ogen, maar de infraroodstraling van de 200mW laserpen heeft meer significante schade aan het oppervlak, waardoor de huid kan verbranden, branden en bruinen. Iemand zal vragen, wat is de relatie tussen quantum en groene laser? "Quantumcommunicatie verwijst naar een nieuw type communicatiemethode die gebruikmaakt van kwantumverstrengeling voor informatieoverdracht.

Het heeft een hoog rendement en absolute veiligheid. Maar alle quantumcommunicatienetwerken moeten lasertechnologie gebruiken, "zei Dr. Hua Dengxin. Het principe om de zon op het papier scherp te stellen is hetzelfde en het laservermogen gericht op het netvlies is 100.000 keer de vermogensdichtheid op het hoornvlies. of schade veroorzaakt permanent zicht.Kwantum is de kleinste eenheid die bepaalde materiële of fysieke kwantiteitskenmerken kan vertonen.

Het "quantum van licht" (foton) is de basisenergie-eenheid van licht van een bepaalde frequentie. Vergeleken met optische kwantumcommunicatie kan uitstekende communicatie niet worden vergeleken met de veiligheid en efficiëntie ervan.

In de hand zijn er twee deeltjes in een verwarde staat. Voor de meeste laserpointers van 300 mW duurt het meestal een seconde om schade te veroorzaken. Een van de quantumtoestanden van een deeltje verandert en de andere kwantumtoestand verandert onmiddellijk. Volgens de kwantumtheorie zal elke waarneming en interferentie in de macro snel de kwantumtoestand veranderen, waardoor deze samengevouwen raakt, dus de informatie die de dief heeft verkregen door interferentie is vernietigd, niet de oorspronkelijke gegevens. Daarom kan kwantumcommunicatie een gratis beveiligde verbinding tot stand brengen. Als de kracht van deze 300mW laser hoog is, zal de huid subcutaan zijn.

300mW groene laser

Bovendien hebben glasvezelkabels gemaakt van multistrengvezels zich over de hele wereld verspreid en worden zij de hoeksteen van internet en wereldwijde communicatienetwerken. Optische vezels zijn ook op grote schaal gebruikt in de geneeskunde. Met endoscopen zoals gastroscopen kunnen artsen patiënten zien. Wanneer PVC (polyvinylchloride) lasersnijden wordt uitgevoerd, wordt HCl-giftig gas gegenereerd en dit gas wordt opgelost in water om zoutzuur te vormen, wat een destructief effect heeft op metalen en weefsels.

Optische vezelwaarnemingstechnologie en -systemen worden ook veelvuldig gebruikt in de industrie, en ze worden gebruikt in verschillende productie- en bewerkingsprocessen. De eerste filtert en absorbeert hoofdzakelijk laserlicht met een golflengte van 532 nm, terwijl de volgende filters meestal laserlicht van ongeveer 1070 nm filteren. Via een specifieke sensortechnologie is het bekend dat er een kleine vervorming is op die plaats en deze kan onmiddellijk worden gedetecteerd. In buitenlandse wolkenkrabbers is de basis van het gebouw ingebed met optische vezelsensoren die rechtstreeks in de cementkolom worden gegoten om de vervorming van de cementkolom in realtime te volgen. Dit is de toepassing van laser plus vezel.

Lasersnijden van asbest produceert veel stof. Het wordt aanbevolen dat u in geen geval direct de asbestverwerking uitvoert op de laserapparatuur. Wanneer laserverwerking wordt gebruikt om kunststofsoorten van kunststof (polycarbonaat) en ABS (acryl ruthenium) te verwerken, komen irriterende giftige dampen vrij. Daarom moet een goed systeem voor het verwijderen van uitlaatgassen worden gebruikt bij de verwerking van dit soort materiaal.

Bovendien kunnen coatings of oliën op sommige materialen schadelijke giftige dampen produceren wanneer de laserbewerking en de papierlaag op het plastic zullen verbranden.

Laserbril

Het professionele beschermglas wordt vaak in het kijkvenster van de beschermkap geplaatst, zodat de machinist de werking van de machine kan observeren. Beschermend glas vereist het uitfilteren van laserstraling in een specifiek golflengtebereik. Daarom is het type beschermglas dat in een laserbril wordt gebruikt, anders. Er is een hoge spanning op de machine en de operator moet voorzichtig zijn tijdens het werken in de buurt van de kabel of in de schakelkast tijdens onderhoud.

https://www.deviantart.com/laserkopen/journal/Met-behulp-...

17:13 Publié dans Blog | Lien permanent | Commentaires (0)

Les commentaires sont fermés.

 
Accueil Blog50 | Créez gratuitement votre blog | Avec notretemps.com | Toute l'info retraite | Internet facile | Vos droits | Votre argent | Loisirs | Famille Maison | Cuisine | Jeux | Services | Boutique