logo Blog50.com
Blog 50 est un service gratuit offert par Notre Temps

11/09/2018

De toekomstige richting van laserlichtbron

Tegenwoordig beginnen steeds meer producenten van huishoudelijke apparaten dichter bij de laserpen productlijn te komen. Met de verdieping van een reeks merken hebben laserprojecties geleidelijk aan de aandacht van de consumentengroepen gekregen. Voor gezinnen die van films houden en voldoende familieruimte hebben, is het bouwen van een thuistheater geen droom meer. Als we naar de projectormarkt kijken, kunnen we vaststellen dat de lichtbron hoofdzakelijk is onderverdeeld in drie categorieën, namelijk de lampbron, de LED-lichtbron en de laserlichtbron. Wat zijn de verschillen tussen de drie soorten lichtbronnen? Waarom beschouwen de meeste mensen in de industrie laserprojectie als het toekomstige product van de projector? Laten we het samen analyseren.

In de hele markt kunnen we zien dat verschillende vormen van lichtbronnen zich op verschillende gebieden hebben ontwikkeld. De projector met laserlichtbron handhaaft lange tijd een hoge helderheid, kleurverzadiging en contrast vanwege de lage verzwakkingskarakteristieken van de lichtbron, en de kleur van het beeld is altijd helder en nieuw. Traditionele lampen worden bijvoorbeeld op dit moment op grote schaal gebruikt en het marktaandeel is nog steeds aanzienlijk en beslaat een groot percentage in de commerciële en huishoudelijke sector.

De 500mW groene laser kan de afgelopen jaren de meest betrokken projectielichtbron zijn. In de afgelopen twee jaar zijn laserlichtbronnen geleidelijk overgegaan van professionele velden naar het dagelijks leven. Wat betreft de huidige situatie, of het nu gaat om de traditionele bedrijfs- en onderwijsmarkt, of de engineering- en thuismarkt, heeft de laserbron een groot potentieel. Het bereikt een ultrahoge helderheid en wordt gebruikt in professionele gebieden zoals digitale cinema en engineering, terwijl LED-lichtbronnen hoofdzakelijk worden gebruikt in entertainment, micro-draagbare projectieapparatuur en andere gebieden.

De reden waarom de laserlichtbron wordt geselecteerd, kan zijn dat deze de kenmerken heeft van grote golflengteselectiviteit en hoge spectrale helderheid, en het bereik van het kleurengamma van meer dan 90% van de natuurlijke kleur van het menselijk oog kan synthetiseren, waardoor perfect wordt bereikt kleurweergave. Tegelijkertijd heeft de laserbron een ultrahoge helderheid en een lange levensduur, wat de onderhoudskosten in de latere periode aanzienlijk verlaagt. Tegelijkertijd kan de laserprojector bijna onmiddellijk worden gestart en ogenblikkelijk de werkhelderheid bereiken, zodat de 1000mW groene laserpen kan worden gezien als een snelle wisselmachine. De traditionele gloeilamp moet een periode werken om een ​​stabiele bedrijfstemperatuur te bereiken wanneer deze wordt ingeschakeld en het duurt even voordat de lamp is uitgeschakeld wanneer de lamp is uitgeschakeld en het schakelmechanisme tijdrovend is.

laserpen groen 1000mW

Vanwege technische en kostenproblemen zijn de kosten van groene lasers 1000mW te hoog. Momenteel is de algemene prijs van laserlichtbronproducten op de markt te hoog, en de populariteit is niet erg bevredigend. Het is onmogelijk om op korte termijn traditionele lichtbronnen en LED-lichtbronnen te vervangen. De laserlichtbron moet echter de onvermijdelijke trend zijn in de ontwikkeling van toekomstige projectielichtbronnen. Met de voortdurende innovatie van technologie zal de laserlichtbron in het projectieveld gepopulariseerd worden en zal de prijs niet langer een probleem zijn dat de ontwikkeling van de industrie belemmert.

Vanuit een theoretisch oogpunt kan een projector die een laserbron gebruikt een kleurruimte bereiken die veel groter is dan een conventionele lichtbron en waarvan de kleurprestaties hoger zijn dan die van een traditionele lichtbron. Tegelijkertijd zal de projector tijdens het gebruik helderheidsverzwakking, kleurverzadiging, contrastvermindering, etc. produceren, zodat de kwaliteit van het uitgevoerde beeld aanzienlijk wordt verminderd in vergelijking met de nieuwe projector.

Op de lange termijn, omdat veel fabrikanten laserprojectietechnologie in de industrie gebruiken, zullen de productiekosten en prijsbarrière binnen een bepaalde periode dalen tot een niveau dat acceptabel is voor gewone gebruikers. Gezien de kosten na onderhoud van het product en de prestaties van het product, is de 2000mW laserpen de beste tool voor thuisbioscoop. Dit betekent dat wanneer een foton een incident is, twee identieke fotonen worden uitgezonden, wat het principe is dat het optische signaal wordt versterkt. Maar wees niet al te blij, een extern foton kan gestimuleerde straling veroorzaken en het produceert ook gestimuleerde absorptie.

Als drager van informatie kunnen 2000mW lasers worden gebruikt voor communicatie in vrije ruimte, met name voor gebieden die niet toegankelijk zijn via glasvezelverbindingen, zoals ruimte- en oceaaninterieurs. Omdat de laser voor wit licht een volledige frequentieband heeft, kan de hoeveelheid informatie in het communicatiemiddel veel groter zijn dan die van de gewone monochrome laser, dus het is vooral geschikt voor lasercommunicatie tussen de onderzeeër in de oceaan.

http://laserpen.alzawaia.com/de-rode-lasers-voor-de-shotg...

17:12 Publié dans Blog | Lien permanent | Commentaires (0)

Les commentaires sont fermés.

 
Accueil Blog50 | Créez gratuitement votre blog | Avec notretemps.com | Toute l'info retraite | Internet facile | Vos droits | Votre argent | Loisirs | Famille Maison | Cuisine | Jeux | Services | Boutique